Kunst op Reis


Op deze pagina treft u een interactieve landkaart waar een aantal spraakmakende moderne kunst musea op te zien zijn. De musea zijn afgebeeld met gele stippen, als u met de cursor boven een museum komt ziet u welk museum erachter verscholen ligt.

U kunt doormiddel van klikken uw weg op de kaart vinden, u kunt per land of per museum inzoomen. Indien u met de muis (cursor) zich naar de rand van de kaart begeeft treft u knoppen waarmee u de kaart kunt bewegen naar een noordelijke, westelijke, zuidelijke of oostelijke richting. Doormiddel van het trekken van een schuine streep over de kaart te vergroot u de kaart zodat u beter kunt zien welk museum zich waar bevindt. Alles dat zich dan in de rode rechthoek bevind wordt dan uitvergroot weergegeven. Goede reis !

 

Heeft u nog opmerkingen of aanvullingen dan kunt u ons E-mailen .

Kent u moderne kunst musea die nog niet op de kaart staan, E-mail het ons ! Onder de tipgevers verloten wij een litho of zeefdruk van een "de Pictura"-artiest.

 

 

 

Navigation

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van aankomende exposities en evenementen van "de Pictura" meld u dan nu aan voor de Nieuwsbrief.