Aanmelden als Kunstenaar


Geachte Kunstenaar,

Hierbij nodigen wij je van harte uit deel te nemen aan stichting De Pictura

Wie, wat is stichting  De Pictura denk je dan.

Welnu wij zijn een stichting met het oogmerk kunst en kunstbeleving in de ruimste zin des woords.

De Pictura organiseert, zonder winstoogmerk, exposities, vernissages, rondreizende tentoonstellingen en manifestaties opdat de kunstenaar en de kunstliefhebber- de kunstkoper- makkelijker met elkaar in contact komen. Niet alleen door optreden in de "real world" maar vooral door gebruik te maken van de "cyberworld" zorgen wij dat je werk onder de aandacht komt van het publiek. Wij zorgen voor contacten met de pers, ondernemers en zaalverhuurders. Zaalverhuurders want buiten de galeriehouders waarmee we samenwerken organiseren wij ook op alternatieve plaatsen tentoonstellingen omdat wij van mening zijn dat je kunst naar de mensen moet brengen zodat ook het publiek dat normaliter de galerie voorbij gaat kennis maakt met je werk.

Als kunstenaar kun je - kosteloos en zonder enige verplichting - een eigen presentatiepagina aanmaken op de website van Stichting  De Pictura . Allereerst meld je jezelf aan bij De Pictura door een nieuw account aan te maken. Nadat je bent ingelogd met je gebruikersnaam en wachtwoord kom je op jouw eigen profiel-pagina welke je kunt voorzien van de nodige informatie over jezelf en je werk, door op de knop bewerken de klikken. Vervolgens kunt je een portfolio/album aanmaken en de foto's van je werk uploaden.

In principe presenteren en promoten wij elke vorm van beeldende kunst.

De aankomende tentoonstelling in Galerie Dante te Breda gaat op 8 februari van start. Wij presenteren aldaar werken zijnde panelen,zeefdrukken en schilderijen van de kunstenares CAGER. Voel je vrij een kijkje te komen nemen.De opening - zonder toespraak !!! maar met welkomsdrankje -vindt plaats op zondagmiddag 14:00 08/02/2009. Je bent van harte welkom, kom zondag 08/02/2009 en maak gelijk persoonlijke kennis met onze medewerkers.


Vriendelijke groet,

Het team van De Pictura

Navigation

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van aankomende exposities en evenementen van "de Pictura" meld u dan nu aan voor de Nieuwsbrief.