‘IN THE PICTURE’


De aankoop van een kunstwerk wijst op een persoonlijke keuze voor een werkstuk dat uniek is, waarin creativiteit, passie en vakmanschap samen komen. Het is een keuze van nu, die jarenlang zijn betekenis blijft behouden en zelfs door kan gaan in de volgende generaties. Het is een investering voor de toekomst.  

Onze missie: een korte lijn creëren tussen kunstenaar en kunstliefhebber, oftewel een directe lijn van producent naar consument.  

Dat doen wij door:

* Kunstenaars een plaats te bieden op onze website, waar zij hun werken kunnen exposeren en presenteren.

Wij vragen hier geen vergoeding voor. Dit maakt de prijzen interessant want Stichting De Pictura vraagt geen courtage, in tegenstelling tot een galerie, veilinghuis of kunsthandel. Maak eens een afspraak met één of meerdere aangesloten kunstenaars op onze website of koop een kunstwerk bij één van onze leden door direct contact met ze opnemen.

Neem een kijkje bij een tentoonstelling of bezoek - geheel vrijblijvend - een atelier om een idee te krijgen wat in het interieur van uw huis of bedrijf zou passen. Wellicht kunt u met de betreffende kunstenaar afspreken dat een bepaald werkstuk een week bij u geplaatst wordt, waarna u een beslissing neemt of u het wilt kopen.

Stichting De Pictura en de aangesloten kunstenaars bieden u alle vrijheid om rond te kijken, in uw zoektocht naar dat ene schilderij, beeld of een ander kunstwerk dat u aanspreekt. En wie weet, heeft u de smaak te pakken en gaat er een wereld voor u open.

* Activiteiten, waarbij wij kunstenaars en hun werk presenteren en promoten en u uitnodigen om   met hen in contact te komen.

Deze initiatieven worden mogelijk gemaakt door de financiële steun van onze sponsoren.

In onze nieuwsbrief vindt u onder meer informatie over de geplande activiteiten van onze stichting. U kunt zich aanmelden voor deze nieuwsbrief via de link: http://www.depictura.nl/html/nieuwsbrief

 

Wij wensen u veel plezier met uw ontdekkingsreis en wij zien u graag bij een toekomstige activiteit van Stichting De Pictura!

 

 

 

Navigation

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van aankomende exposities en evenementen van "de Pictura" meld u dan nu aan voor de Nieuwsbrief.