Gert de Goede


Gert de Goede's picture

Persoonlijke Informatie

Naam
Gert
Achternaam
De Goede
Informatie

Ik ben opgeleid als Grafisch vormgever en heb eigenlijk m'n hele leven al getekend en geschilderd. Momenteel ben ik me weer helemaal aan 't profileren én op de kaart aan 't zetten na zo'n 10 jaar uit de roulatie te zijn geweest door mijn reuma. Nu ben ik weer helemaal paraat, fris en fit en bruis dus weer van de energie!

In die 10 jaar tijd heb ik  langzaam een vrolijke stijl ontwikkeld die veel mensen aanspreekt en ...gezien alle spontane reacties zeer gewaardeerd wordt..., een beetje verhalende pop-art, soms met een boodschap, maar vooral om vrolijk van te worden!Geschilderd met acrylverf op doek, verkrijgbaar in diverse formaten, ook in opdracht!

Voor mijn afwezigheid heb ik reeds verscheidene malen geéxposeerd; onder andere bij AKZO-NOBEL en bij tapijtfabriek DESSO en div. andere plaatsen zoals restaurants, echter wel met een totaal andere stijlen.( ik heb echt alle stijlen, zowel figuratief als abstract, drie-D , zeefdrukken, etsen enz. enz doorlopen) Verder heb ik veel illustraties gemaakt o.a. voor het KOC ( het grootste kappers/schoonheidsspecialisten-opleidings instituut van Nederland ) en diverse kleurplaten. Onlangs heb ik nog een speciaal schilderij in opdracht van Teijin Aramids gemaakt i.v.m. hun Decagon onderzoek, een realistische compilatie van alle verwachte toekomstige veranderingen binnen het bedrijf.

NU BEN IK DUS TERUG! en ik vind het dus echt leuk dat u bij mij komt kijken! Ik hoop dat veel mensen van mijn werk gaan houden en er vooral heel blij van mogen worden! Veel kijkplezier en graag tot ziens! hartelijke groeten,

GERT DE GOEDE , voor vrolijke, blijmakende schilderijen! 

 Ook zeer geschikt als illustraties voor tijdschrift/kranten-artikelen of boeken!

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de pagina: "Curiculum Vitae" op mijn onderstaande EXTO-site!

 

NIEUW: Nu staan ook mijn (di)verse verzen / gedichten op deze site; namelijk als blogs op mij extosite! www.gertdegoede.exto.nl   En kijk ook eens op www.gertdegoede.hyves.nl daar kun je snel contact met me opnemen!!!

VEEL KIJK EN LEESPLEZIER DUS!!!!

 

Gebruikte materialen
acryl, acrylverf op doek of objecten
Geboortedatum
04/21/1959
Disciplines
schilderen, dichten

History

Album image
There are 1 albums in totalThere are 23 images in total
Member for
12 years 51 weeks

Navigation

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van aankomende exposities en evenementen van "de Pictura" meld u dan nu aan voor de Nieuwsbrief.