Linda Scheepers


Persoonlijke Informatie

Naam
Linda
Achternaam
Scheepers
Informatie

Linda Scheepers is bekend van Galerie Heart for Art in Etten-Leur en van ´Zonnebloemen met kraaien´ Dat beeld vervaardigde ze in 2003 ter gelegenheid van de 150e geboortedag van Vincent van Gogh en werd onthuld bij de heropening van het gerenoveerde Vincent van Goghplein. www.heart-for-art.nl

Gebruikte materialen
Linda Scheepers(1973) werkt hoofdzakelijk op hout, gekenmerkt door de dikte van de tegel en de robuuste afwerking krijgen haar panelen een driedimensionale werking. Zij maakt gebruik van een veelvoud van technieken en materialen, het metaal geeft een oud industriële karakter, met invloeden van haar grafische achtergrond., Gebruikmakend van de gemengde technieken komt het linnen, dat elkaar overlapt, door de hoogglans afwerking als een reliëf naar voren. Het werk heeft hierdoor iets robuusts, solide. Ze werkt zowel figuratief als abstract maar altijd hebben haar werken een symbolische boodschap.
Geboortedatum
11/07/1973
Disciplines
Schilderkunst, Beeldhoudkunst (brons)

History

Album image
There are 1 albums in totalThere are 11 images in total
Member for
12 years 35 weeks

Navigation

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van aankomende exposities en evenementen van "de Pictura" meld u dan nu aan voor de Nieuwsbrief.