ATELIER NOTA BENE


ATELIER NOTA BENE's picture

Persoonlijke Informatie

Naam
Nota
Achternaam
Bene
Informatie

Ed Bouman en Jacqueline Nieuwenhuis zijn sinds 1994 atelier Nota Bene. Werken worden gerealiseerd voor musea, overheden en bedrijven. Met een achtergrond in verschillende disciplines kunnen totaalbelevingen, films, decors, kostuums en kunstprojecten onder één dak gerealiseerd worden.

Nota Bene. Prikkelend, speels en bevlogen.

Wij richten ons op beleving met doordachte toepassingen in vele verschijningsvormen en versmeltingen van audio visuele communicatie en bewegende objecten. Het beleven van onze werken moet een intense ervaring zijn, overdonderend en hypnotiserend. Wij willen mensen uitnodigen en uitdagen; geen hapklare brokken informatie, maar een geraffineerde presentatie. Mooie dingen, waar mensen met plezier geboeid naar blijven kijken, blijven luisteren en zich laten meevoeren. Kortom: ze laten beleven. Keer op keer op keer.

Nota Bene. Verassende paradoxen.

Dagelijks worden onze zintuigen gebombardeerd met clichés en daar brengen wij verandering in. Standaard denken op zijn kop zetten met paradoxen, zorgt ervoor dat onze werken verassend en verfrissend zijn. Niets is, wat het lijkt. Werken die confronterend en in harmonie zijn. Kwetsbaar en krachtig. Toegankelijk, maar met veel diepgang. Wetenschappelijk en spiritueel. Concreet en abstract. Machinaal en organisch. Alles wat we maken is uniek, net als de beleving ervan.

Nota Bene. Beeldend en verbeeldend.

Met ons werk verbeelden we een grote diversiteit, van complexe geschiedenis, diepgaande ideeën tot intense gevoelens. Beeld, licht en geluid samensmeden tot een zinnenprikkelend geheel is ons streven. Ons werkterrein is zowel binnen als buiten, op het land of onder water. Dynamische bakens in het landschap, audio visuele sensaties in het museum, intrigerende documentaires zijn bij ons in vertrouwde handen. Het is onze uitdaging om het onverbeelde te verbeelden en om werken te scheppen passend in elke situatie, zonder concessies te doen aan schoonheid en diepgang.

Kijk op www.notabene.tv

Gebruikte materialen
De verschijningsvormen en daarmee de gebruikte technieken en materialen zijn afhankelijk van de inhoud en van de lokatie. De werken van Nota Bene zijn divers in haar uitdrukking. Dezelfde uitgangspunten, dezelfde stijl, en dezelfde filosofie ligt aan de grond van de werken., Werken die de dialoog aan willen gaan met het publiek. Die schoonheid en verwondering willen oproepen. Constructies, machinerieën, videoprojecties, geluidscompositie worden samengesmeed tot één geheel.
Geboortedatum
01/01/1994
Disciplines
audio visueel, ruimtelijke, film, drama, kunst in openbare ruimte

History

Album image
There are 1 albums in totalThere are 18 images in total
Member for
12 years 25 weeks

Navigation

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van aankomende exposities en evenementen van "de Pictura" meld u dan nu aan voor de Nieuwsbrief.