Peter Meijer


Persoonlijke Informatie

Naam
Peter
Achternaam
Meijer
Informatie

Alle schilderijen die ik maak komen voort uit de zelfde thematiek als hieronder beschreven. Ik bouw mijn schilderijen op uit kleurvlakken, laag over laag, kleurvlak naast kleurvlak. Er ontstaat een structuur een patroon een spel van lijnen en uit deze abstractie komen als vanzelf figuren te voorschijn.

Inspiratie
Mijn werk kun je derhalve niet als figuratief of non- figuratief omschrijven. Als schilder draag je voortdurend je ervaring als ballast mee naar een volgend schilderij, daardoor ontstaat een ontwikkeling en samenhang in het werk. Ik haal mijn inspiratie uit mijn ontwikkeling, de ontdekkingen die ik doe, iedere dag.

Techniek & afmetingen
Ik schilder voornamelijk op doek de maten variëren van 70 x 70 cm, 100 x 100 cm, 140 x 100 cm etc...tot doeken van 5 x 2 meter. De techniek die ik gebruik is acryl op linnen. De stroming waarbinnen mijn werk wordt gerekend is het abstract-expressionisme.

Gebruikte materialen
doek/acrylverf
Geboortedatum
02/07/2009
Disciplines
schilderen / acryl op doek / en papier / zeefdrukken

History

Album image
There are 1 albums in totalThere are 4 images in total
Member for
12 years 25 weeks

Navigation

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van aankomende exposities en evenementen van "de Pictura" meld u dan nu aan voor de Nieuwsbrief.