Borg


Borg's picture

Persoonlijke Informatie

Naam
Borg | Ingeborg
Achternaam
Leeftink
Informatie

Mijn naam is Ingeborg Leeftink - of Borg zoals iedereen me noemt - en ik maak schilderijen in acrylverf. Mijn inspiratiebron is de natuur, en dan met name de dieren. Mijn werken hebben altijd iets met dieren te maken. Zij spelen een prominente rol. De onderwerpen gaan de laatste tijd veel over leven en dood, of hebben een duidelijke tegenstelling in zich. En er duiken ineens heel veel vissen op, herkenbaar als vissen, maar ze laten ook veel graat zien. Misschien omdat ik veel bezig ben met leven en dood. Mijn vissen zitten in een tussenstadium: niet dood en niet levend. Door het gebruik van heldere kleuren worden de werken niet zwaar, maar ogen vervreemdend en verstild. En laten de schoonheid van verval zien.

Naast mijn vrije werk maak ik dierenportretten in opdracht en maak ik mozaïeken. Voorbeelden van mijn werk te zien op www.borgart.nl.

 

Ik heb een grafische vakopleiding gedaan en daarna de kunstacademie gevolgd. Ik werk als beeldend kunstenaar en geef daarnaast onder andere creatieve workshops, gericht op teambuilding en samenwerking voor werknemers van (grote) bedrijven (zie mijn site www.scarabesque.nl).
Gebruikte materialen
Acrylverf op doek / papier, mozaïek, diverse materialen
Geboortedatum
05/22/1962
Disciplines
Schilderen, mozaïeken

History

Album image
There are 3 albums in totalThere are 15 images in total
Member for
11 years 44 weeks

Navigation

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van aankomende exposities en evenementen van "de Pictura" meld u dan nu aan voor de Nieuwsbrief.